Suroviny na 1 porci:
● 1 str. česneku ● špetka soli
● 1 červ. cibule ● 1 malé rajče
● 1 ml oliv. oleje ● 150 g tresky
● 50 g hlávkové kapusty
● špetka mleté uzené papriky
● 200 g červ. fazolí (v konzervě)
● 150 ml zeleninového vývaru
Postup:
Na pánvi na oleji opečeme cibuli, dokud nezměkne. Přidáme plátky česneku a další minutu mícháme. Potom přisypeme uzenou červenou papriku a pokrájené rajče, vlijeme vývar, vysypme na pánev fazole a směs přivedeme k varu.
Přidáme kapustu a vaříme asi 4–5 minut. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Filety z ryby potřeme olejem, osolíme, opepříme a na rozpálené grilovací pánvi je opékáme z každé strany zhruba 3 minuty.
Fazolovou směs s kapustou rozdělíme do misek, navrch položíme rybí filet a můžeme podávat.