Poctivý burger nemusí být jen s hovězím masem. Třeba tento s trhaným vepřovým je velká lahůdka.
Ingredience: 4 bulky, 1 kg vepřového ramínka, salát z červeného zelí, olivový olej, sůl a pepř
Omáčka: 50 ml jablečného octa, 2 lžičky třtinového cukru, 1 lžíce kečupu, ½ lžičky chilli, pepř a sůl
Postup: Do masa vmasírujte mořskou sůl a pepř. Pekáč vytřete olivovým olejem, potřete i maso a dejte ho péct na 30 minut. Snižte teplotu, pekáč přikryjte alobalem a pečte další 2 hodiny.
Zahřejte ocet a vmíchejte do něj cukr. Když se rozpustí, přidejte další ingredience.
Maso roztrhejte vidličkou a kousky smíchejte s omáčkou. Do každé bulky dejte trochu salátu a trhaného vepřového.