Maso pod tímto názvem neočekávejte. Tušíte, oč jde? Když se podíváte na ingredience, tak je naprosto jasné, že jde o pudink od skvělé cukrářky.
Ingredience: 2 bílky, 2 lžíce cukru, 1 až 2 lžíce kakaa, pudink uvařený z půllitru mléka, pudinkový prášek vanilkový
Postup: Nejdříve si ušleháme bílky a vmícháme je do pudinku.Nalijeme ho do sklenic. Plníme je zhruba do poloviny a necháme vychladnout. Do hrnce dáme vařit asi půl litru vody, přidáme 2 lžíce cukru a necháme vařit.
Zvlášť v hrnku smícháme trochu vody s kakaem a pudinkovým práškem, přidáme ho do cukrového rozvaru a povaříme. Ještě horký přidáme na již vychlazený pudink v pohárech.
n Pak už jen necháme vychladnout, ozdobíme ovocem nebo třeba nakrájenými oříšky nebo mandlemi a můžeme podávat.