Šťavnatý a vynikající burger si zvládnete připravit levou zadní i doma.
Suroviny na 4 porce – 4 housky na hamburger – 500 g mletého hovězího masa – 8 plátků slaniny – 4 listy salátu – 12 plátků čedaru – 1 cibule – 2 rajčata – 4 lžíce majonézy – 4 lžíce kečupu – sůl, pepř – olivový olej
Postup
1. Z masa vytvarujte čtyři burgery. Potřete je olivovým olejem, opepřete a osolte. Grilujte je na rozpáleném grilu asi 4 minuty.
2. Až budou téměř hotové, položte na maso plátky čedaru. Nechte ještě asi minutu na grilu. Slaninu nakrájenou na plátky zprudka ogrilujte z obou stran.
3. Spodní část housky potřete majonézou. Střídavě přidávejte salát, kečup, rajčata, cibuli, grilované maso a slaninu.