Tacos s grilovaným kuřetem a lehkým dresingem rozhodně stojí za ochutnání.
Suroviny na 4 porce – 4 pšeničné tortilly – 4 kuřecí řízky – 1 cibule – 1 lžička uzené papriky – 1 lžička římského kmínu – 1 limetka – ½ citronu – 4 lžíce slunečnicového oleje – hladkolistá petrželka
Na dip – 2 lžíce kečupu – 2 lžíce majonézy – 1 lžíce hořčice – 1 lžička olivového oleje – sůl, pepř
Postup
1. Maso nakrájejte na kostičky, cibuli na tenké plátky. Smíchejte v míse s římským kmínem a uzenou paprikou. Zakápněte limetkovou i citronovou šťávou a polovinou oleje. Na pánvi rozehřejte zbylý olej a směs na něm prudce orestujte.
2. Na dip prošlehejte všechny ingredience metličkou.
3. Tortilly lehce zahřejte na suché pánvi. Každou potřete dipem a naplňte směsí.