Pokrm si vychutnáte s rýží i těstovinami. Navíc je doslova barevnou pastvou pro vaše oči.
Ingredience:
400 g krůtích prsou
1 cibule
2 stroužky česneku
6–8 sušených rajčat
hrst čerstvého špenátu
200 ml smetany na vaření
1 lžička dijonské hořčice
1/2 lžičky sušeného chilli
1 lžička sladké papriky
1 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
sůl a pepř podle chuti
Postup:
Krůtí prsa osolte a opepřete. Na pánvi z obou stran opečte dozlatova. Poté je dejte stranou.
Na výpeku orestujte cibuli, přidejte česnek a krátce všechno promíchejte.
Přidejte sušená rajčata, papriku, chilli a dijonskou hořčici a orestujte.
Zalijte smetanou a promíchejte.
Vraťte do pánve opečené maso a přidejte i hrst špenátu. Nechte dojít 5 minut, dokud maso nezměkne a omáčka nezíská správnou chuť.
Wow, sušená rajčata dovedou udělat jakékoli jídlo zajímavým! Už se těším, až to vyzkouším.
Vypadá to lahodně! Fotogenické jídlo, které si jistě alespoň jednou budu muset zkusit uvařit. Díky za inspiraci!