Krémové zákusky jsou populární a nikdy s nimi nešlápnete vedle.
Suroviny
Na těsto – 5 vajec – 150 g krupicového cukru – 4 lžíce teplé vody – 50 g kukuřičného škrobu – 50 g polohrubé mouky – 50 g strouhaného kokosu – 20 g kakaa – pečicí papír
Na pudinkový krém – 1 vanilkový pudink – 400 ml mléka – 1 vanilkový cukr
Na tvarohový krém – 500 g tvarohu – 260 g šlehačky – 150 g krupicového cukru – strouhaný kokos na posypání
Postup
1. Žloutky vyšlehejte s cukrem do pěny. Postupně přidejte teplou vodu, a pak všechny zbylé sypké ingredience. Bílky vyšlehejte a postupně přimíchejte do hmoty. Těsto rozetřete na plech s pečicím papírem a pečte asi 15 minut při 200 ºC.
2. Ze surovin na pudinkový krém uvařte klasický pudink. Na tvarohovou vrstvu utřete tvaroh s cukrem a vmíchejte vyšlehanou šlehačku.
3. Na těsto nalijte pudink a až vychladne rozetřete na něj tvarohový krém. Ozdobte strouhaným kokosem.