Jednoduše, rychle, kvalitně. Připravit tuňákový salát s těstovinami není žádná věda. Připravte si potřebné ingredience a pusťte se do práce.
Ingredience: 1 ks červené papriky, rajčata, vejce, citron nebo limetky, 300 g těstovin, 1 ks žluté papriky, hrášek, olivy, okurka, tuňák v oleji ve vlastní šťávě, ledový salát, 1 ks zelené papriky, nakládaná kukuřice
Postup: Uvařte si dle návody připravené těstoviny. Až je budete mít hotové, rozdrobte do nich tuňáka a přidejte olej a šťávu z tuňáka.
Papriku zbavte jadýrek a nakrájejte ji na kostičky. Rajčata umyjte a pokrájejte na čtvrtky. Salát natrhejte na přibližně stejně velké kousky. Ze 2-3 citronů okrájejte kůru, přepulte a nakrájejte na plátky.
Mezitím si dejte dát vařit 4 vejce. Nejlépe je po minutě varu vypněte a nechte v horké vodě deset minut. Do vychladlých těstovin přidejte veškerou zeleninu, zakapejte vše citronovou šťávou. Promíchejte a ozdobte nakrájeným vejcem.