Suroviny:
● 500 g kuřecího masa
● 1 polévková lžíce rostlinného oleje
● 1 polévková lžíce třeného česneku
● ½ šálku cibule
● 2 polévkové lžíce thajské červené kari pasty
● 2 polévkové lžíce javorového sirupu, volitelné
● 1 plechovka kokosového mléka
● 1 červená paprika
● 1 mrkev ● hrnek nakrájeného ananasu ● 1 polévková lžíce (15 ml) rybí omáčky ● limetka
Postup:
1. Nakrájejte maso na kostky. V hrnci TESLA EliteCook K70 nastavte program „Smažení“. Do zahřátého oleje vložte česnek, cibuli a restujte 1–2 minuty. Přidejte maso, orestujte a vmíchejte kari pastu. Smíchejte kokosové mléko s javorovým sirupem a pomalu vlijte do hrnce.
2. Stiskněte tlačítko „Ruční nastavení“ a nastavte časovač na 6 minut. Po natlakování se na displeji spustí čas. Poté nastavte program „Smažení“ a vložte papriku, mrkev a ananas. Restujte do změknutí asi 5 minut. Vypněte hrnec, vmíchejte rybí omáčku
a dochuťte solí a pepřem. Servírujte s rýží.