Už jste vyzkoušeli tatarák s kapary ve slaném nálevu? Kapary dodají tatarskému bifteku zcela nový rozměr.
Suroviny:
200 g jemně namletého hovězího masa
1 menší cibule
50 g kaparů
1 lžička plnotučné hořčice
1 lžička worcesterské omáčky
1 žloutek
2 lžičky kečupu
sůl, pepř, mletá paprika
Postup:
Do masa vmíchejte najemno nasekané kapary a pár si jich nechte na dozdobení.
Pak přidejte hořčici, kečup, worcesterskou omáčku, na kostičky nakrájenou cibuli a podle chuti taktéž sladkou nebo pálivou mletou papriku, sůl a pepř.
Pořádně promíchejte a naservírujte na talíř. Do masa udělejte důlek a rozklepněte do něj jeden žloutek.
Na závěr tatarský biftek posypejte ještě trochou kaparů.