Hledáte-li inspiraci na rychlá a chutná jídla, která chcete servírovat svým návštěvám, s lososovým tatarákem určitě nešlápnete vedle.
Suroviny:
2 filety z čerstvého lososa bez kůže
1 hrst čerstvého kopru
1 malá bílá cibule
1 lžíce olivového oleje
1 velké zralé avokádo
1 citron
sůl a čerstvě mletý pepř
pažitka nebo petrželka na dozdobení
Postup:
Lososa nakrájejte na kousky, stejně tak si nakrájejte i avokádo. Na malé kostičky nasekejte cibuli a přidejte i čerstvý kopr. Lze přidat i kapary.
Všechny ingredience nyní spojte dohromady a přidejte k nim šťávu z jednoho citronu, lžíci olivového oleje, sůl a pepř. Tatarák servírujte na ještě teplé a křupavé opečené bagetce nebo chlebu.