Pochutnejte si na středomořské kuchyni. Je dobrá a zdravá.
Ingredience:
200 g lososa
200 g tagliatelle
200 ml smetany na vaření
1 cibule
1 stroužek česneku
1 lžíce másla
1 lžíce oleje
šťáva z 1/2 citronu
hrst baby špenátu
sůl, pepř
petrželka
Postup:
Těstoviny uvařte dle návodu.
Lososa nakrájejte na kostky, osolte je a opepřete. Na másle s olejem opečte a dejte rybu stranou.
Do té stejné pánve přidejte nakrájenou cibuli a krátce ji orestujte. Přidejte prolisovaný česnek a po chvilce zalijte smetanou.
Dolijte šťávu z citronu a nechte omáčku zhoustnout. Poté do ní vraťte lososa a přidejte špenát.
Vmíchejte uvařené těstoviny a dochuťte je hned solí, pepřem a čerstvou petrželkou.
Jo, to zní lahodně! Ráda bych to zkusila nafotit ještě před tím, než to sním, haha.