Tímto pokrmem nelze nikdy nic zkazit. Chutná prostě všem.
Ingredience:
4 brioškové bulky
1 kg hovězí plece
2 cibule
3 stroužky česneku
150 ml rajčatového protlaku
3 lžíce barbecue omáčky
2 lžíce oleje
1 lžička sladké papriky
sůl, pepř
Na zelí:
200 g bílého a červeného zelí
1 lžíce vinného octa
1 lžíce cukru
špetka soli, pepře
Postup:
Hovězí osolte, opepřete a potřete olejem a paprikou. Do pekáče vložte nakrájenou cibuli a česnek, položte na ně maso a vše zalijte vodou, protlakem a barbecue omáčkou.
Zakryjte a pečte při 150 °C 4 až 5 hodin. Poté ho natrhejte vidličkami a promíchejte s částí výpeku.
Zelí nakrouhejte, smíchejte s octem, cukrem, solí a pepřem a nechte na chvíli odležet.
Bulky rozkrojte a opečte nasucho. Obě části potřete majonézou, přidejte maso a navrstvěte nakládané zelí. Přiklopte a ihned podávejte.
 
					
				 
		 
		 
		 
		 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					
Takovej hamburger bych si dala každej den! Je fajn vidět, že se dá udělat i doma něco tak skvělýho, co chutná úplně všem.