Pokud máte chuť, tak si omeletu můžete naplnit třeba směsí ze žampionů.
Ingredience: 8 vajec, 200 ml mléka, 30 g parmazánu, 1 špetka muškátového oříšku, sůl a pepř, 1 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 300 g mraženého špenátu, 200 g mozzarelly
Postup: Troubu předehřejte na 190 °C. Ve velké míse rozmíchejte vejce, přidejte mléko, parmazán a koření.
Ve velké pánvi rozehřejte olej. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a vařte, dokud nezesklovatí. Poté přidejte nadrobno nakrájený česnek a špenát a vařte ještě několik minut.
Do pánve nalijte vaječnou směs, přidejte na kousky natrhanou mozzarellu a vařte asi 3 minuty. Směs nemíchejte. Pánev dejte do trouby a pečte asi 15 minut, dokud není omeleta hotová.