Na takových sladkých toustech si pochutnáte ve Francii. Můžete je podávat s různými druhy ovoce a s kopečkem mascarpone.
Ingredience: 4 porce
● 8 plátků toustového chleba
● máslo na smažení
● 3 vejce
● 100 ml mléka
● 1 lžíce cukru
● 1 lžička mleté skořice
● 1 miska borůvek a malin
● 1 malý kelímek zakysané smetany
● 2 lžíce medu
Postup:
V misce prošlehejte vejce s mlékem, cukrem a skořicí. Do směsi namáčejte tousty a smažte je na pánvi na másle dozlatova. Hotové tousty pak vyskládejte na talíři. Na každý dejte trochu zakysané smetany, pokapejte medem a přidejte několik borůvek a malin. Ovoce můžete kombinovat podle sezony.
Příprava: 30 min
Cena za porci: 35 Kč