Suroviny: 300 g steaku z vysokého roštěnce 5 lžic olivového oleje 1 lžíce worcestrové omáčky 2 lžičky dijonské hořčice sůl a pepř 2 hrsti rukoly 1 rajče 2 snítky bazalky 2 lžíce majonézy 1 stroužek česneku 2 rustikální bagety
Postup: Rozehřejeme gril nebo pánev.
V misce smícháme olivový oleje, worcestrovou omáčku, dijonskou hořčici, sůl a pepř. Steak potřeme marinádou a vložíme na mřížku rozpáleného grilu nebo na pánev. Grilujeme z obou stran 3 minuty.
Bagety rozřízneme napůl, zakápneme olivovým olejem a opečeme z obou stran na grilu.
V menší misce smícháme majonézu, dijonskou hořčici a propasírovaný stroužek česneku. Hotový steak a bagety stáhneme z grilu a maso necháme chvíli odpočnout a pak ho nakrájíme na tenké plátky.
Opečené bagety potřeme ochucenou majonézou, poklademe lístky rukoly a na plátky nakrájeným rajčetem.
Jako další vrstva bude na plátky nakrájený steak a na závěr poklademebazalku. Přiklopíme vrchním dílem bagety a podáváme.