Stejný pokrm lze připravit i z krůtího nebo vepřového masa. Jako přílohu můžete zkusit i rýžové nudle, které stačí jednoduše zalít horkou vodou a jsou hotové.
Ingredience: 4 porce
● 600 g hovězího masa
● 1 zelená feferonka
● ½ červené papriky
● ½ žluté papriky
● 100 ml sójové omáčky
● olej
● 2 cm zázvoru
Postup:
Maso nakrájejte na nudličky a promíchejte se sójovou omáčkou. Přidejte najemno nastrouhaný zázvor a promíchejte. Papriky zbavte semínek a nakrájejte je na proužky. Feferonku nakrájejte na kolečka.
V pánvi rozehřejte olej a zprudka na něm opečte maso. Pak teplotu trochu stáhněte a vmíchejte papriky a feferonku. Vše opečte tak, aby zelenina zůstala křehká. Hotový pokrm podávejte s rýží.
Příprava: 60 min
Cena za porci: 55 Kč