Hermelín můžete připravit také s výtečnou náplní. V tom případě ho překrojte a vložte do něho třeba kousky česneku, sušená rajčata a na kousky nakrájené olivy.
Ingredience:
4 hermelíny
1 lžíce nasekaných bylinek
kousek nastrouhaného zázvoru
5 lžic olivového oleje
sůl
pepř
1 stroužek česneku
sušená rajčata a olivy (na náplň)
Postup:
Do misky dejte olej, bylinky, nastrouhaný zázvor a prolisovaný stroužek česneku. Směsí potřete každý kus sýra. Poté si připravte 4 čtverce alobalu. Do každého zabalte sýr.
Balíčky vyskládejte na gril a pečte je asi 20 minut. Do balíčků můžete přidat i plátky lilku, cukety a cibule. Hotové hermelíny podávejte s opečenou bagetkou.
Doba přípravy: 40 min
Cena za 1 porci: 60 Kč
no to musi byt mňamka. miluju hermelin a tady to vypada jeste lip. musim zkusit, dik za tip
Tohle je úžasná inspirace! Líbí se mi, jak je recept jednoduchý, ale zároveň originální. Už se těším, až si to doma připravím.
Recept vypadá skvěle, určitě ho vyzkouším! Díky za tip na netradiční přípravu hermelínu, miluji experimentování s chutěmi.