Piškotová roláda s tvarohovým krémem je vynikající moučník ke kafíčku.
Suroviny na 10 porcí
Na těsto – 4 vejce – 160 g hladké mouky – 160 g krupicového cukru – 2 lžíce vody – pečicí papír
Na krém – 450 g měkkého tvarohu – 2 lžíce vanilinového cukru – 150 g malin – malinový džem
Postup
1. Žloutky vyšlehejte s cukrem a přimíchejte mouku. Bílky vyšlehejte s vodou. Sníh vmíchejte do žloutkové směsi. Těsto rozprostřete na plech s pečicím papírem. Pečte 10 minut při 170 ºC. Upečené těsto dejte na navlhčenou utěrku a srolujte.
2. Tvaroh vyšlehejte s cukrem a vmíchejte maliny. Těsto rozviňte, namažte džemem a naneste 2/3 krému. Zaviňte.
3. Zbytkem krému pomažte roládu a ozdobte malinami. Dejte do lednice.