Lahodná chuť lišek a výrazného parmezánu se skvěle doplňuje. Uvařte si rychlý a skvělý oběd.
Suroviny na 4 porce – 400 g těstoviny rigatoni – 1 stroužek česneku – 1 šalotka – 200 g lišek – 60 g parmezánu – 30 ml smetany ke šlehání – 1 lžíce olivového oleje – 1 lžíce másla – čerstvá bazalka – sůl, pepř
Postup
1. Těstoviny uvařte al dente. Do scezených těstovin vmíchejte lžíci másla.
2. Na lžíci oleje zpěňte nasekaný stroužek česneku a pokrájenou šalotku. Přidejte lišky nakrájené na plátky a opékejte 4 minuty. Podle chuti osolte a opepřete.
3. Vmíchejte těstoviny a smetanu ke šlehání. Servírujte posypané nastrouhaným parmezánem a nasekanou bazalkou.