Raviola je skvělý předkrm. Je to recept, který je velmi inspirující.
Ingredience:
4 červené řepy, 200 g měkkého kozího sýra nebo kozí Lučiny, 1 tučný tvaroh, 2 lžíce másla, 300 ml panenského olivového oleje, sůl, pepř, 1 lžíce cukru, 2 lžíce medu, 3 lžíce vinného octa, řeřicha, čerstvé bylinky, hrstička pražených piniových oříšku
Postup: Oloupanou řepu nakrájíme na co nejtenčí plátky na stroji.Kozí sýr nastrouháme najemno a smícháme s polovičkou tučného tvarohu, osolíme a opepříme. V míse vymícháme dohladka cukr, med, vinný ocet, víno, olej. Osolíme, opepříme.
Na talíř položíme jeden okapaný marinovaný plátek řepy, na něj lžícemi vykrojený nok z kozího sýra, který přikryjeme druhým plátkem řepy.
Posypeme oříšky.