Polévka s mletým hovězím masem je stejně chutná jako pravá nedělní masová polévka, jen je hotová o poznání rychleji. Podávat ji můžete za hodinku.
Ingredience: 250 g mletého hovězího masa, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 3 mrkve, petržel, 1 kedlubna, ¼ celeru, 3 kuličky nového koření, 5 kuliček celého pepře, 1 bobkový list, sůl, olej
Postup: Připravte si hrnec, ve kterém budete polévku připravovat. Nalijte do něj olej a až bude dostatečně rozpálený, vložte mleté maso a zalijte vodou.
Mezitím si pořádně očistěte a umyjte zeleninu. Až bude zelenina očištěná, přidejte ji společně se solí, pepřem, kořením k mletému masu. Vařte, dokud zelenina nezměkne.
Podávejte a vychutnejte si báječnou a netradiční chuť této vydatné polévky, která zasytí každý hladový krk.