Omeleta se hodí nejen k snídani, ale také k večeři. Je to taková trochu jiná smaženice.
Suroviny:
3 velké hříbky (nebo jiné houby)
4 vejce
sůl, pepř
máslo
hrst strouhaného eidamu
1 větší červená cibule
čerstvá bylinka podle vaší chuti na ozdobu při servírování
Postup:
Houby si očistěte a nakrájejte na plátky.
V pánvi si rozehřejte máslo a dejte na něj restovat cibuli.
Přidejte pokrájené houby a restujte dozlatova.
Ochuťte je solí a pepřem.
Z pánve houby vyjměte a přidejte další kousek másla.
Vejce si rozmíchejte se solí, pepřem a sýrem.
Na pánvi z nich připravte omeletu a naplňte ji houbovou směsí.
To vypadá fakt dobře! Snadný a rychlý recept, to mám ráda. A houby jsou prostě top.
Omeleta je skvělá volba po dlouhém dni. Díky za inspiraci, určitě zkusím. Hříbky tomu musí dát super chuť!
Moc se mi líbí tenhle recept! S těmi bylinkami to musí být fakt bomba. Zkusím to na víkend.
Plněná vaječná omeleta je výborný nápad na rychlou a chutnou večeři. Houby a sýr dodávají omeletě skvělou chuť.