Uvařte si cibulačku, která vám navíc dodá plno vitaminů.
Ingredience: 6 cibulí, 100 g másla, 2 stroužky česneku, 1 lžička cukru krupice, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce škrobu, 300 ml piva, 750 ml hovězího vývaru, 1 bageta, 120 g tvrdého sýra
Postup: Cibuli nakrájejte nadrobno. Rozehřejte máslo, přidejte cibuli a prolisovaný česnek, přidejte cukr a nechte karamelizovat. Trvá to minimálně 20 minut.
Vmíchejte protlak a škrob a povařte 2–3 minuty. Přilijte pivo a vařte 5 minut, pak vývar, dochuťte solí a pepřem a nechte vařit 25 minut.
Bagetu a sýr nakrájejte na plátky. Navrch polévky dejte bagety se sýrem. Nechte v troubě 2 minuty.