Chcete si na závěr oběda dopřát sladkou tečku? Tato roláda uspokojí chuťové pohárky všech.
Suroviny
Na těsto – 6 vajec – 160 g krupicového cukru – 80 g hladké mouky – pečicí papír
Na náplň – 250 g nastrouhaného tvrdého tvarohu – 250 g mascarpone – 2 lžíce strouhaného kokosu – 50 g moučkového cukru
Postup
1. Bílky s cukrem vyšlehejte do tuhého sněhu. Pak do něj opatrně vmíchejte rozšlehané žloutky a mouku. Těsto rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem a pečte při 180 ºC dorůžova. Pak jej srolujte a nechte vychladnout.
2. Strouhaný tvaroh, kokos, mascarpone a cukr prošlehejte.
3. Na korpus naneste ¾ krému a zaviňte. Zbytkem krému potřete roládu a dejte vychladit do lednice.