Nejlépe bude chutnat s vepřovým nebo hovězím masem. Anebo jen s opečeným bílým pečivem.
Ingredience:
4 velká rajčata
½ cibule
2 stroužky česneku
olivový olej
hrst koriandru
2 chilli papričky
sůl
Postup:
Rajčata omyjte, osušte a rozkrojte na polovinu. Na pánvi rozehřejte olej a rozkrojenou stranou položte rajčata na pánev. Přihoďte k nim cibuli a chilli papričky. Vše po dvou minutách obraťte a opečte i z druhé strany.
ν Nyní máte dvě možnosti. Buď můžete všechny ingredience na salsu hodit do mixéru a rozmixovat dohladka, anebo vše nakrájejte na malé kostičky. Pokud chcete, můžete přidat ještě trochu rajčatového protlaku. Omáčku nechte chvilku odležet.
Náš tip:
Dejte dip na chvíli do chladu, tak bude ještě lepší.