Suroviny na 4 porce:
1 kg kuřecích křídel
2 lžíce worcesterové omáčky
1 lžíce hořčice
2 lžíce kečupu
4 stroužky česneku
1 citron – šťáva
sůl, pepř
Postup:
1. Křidélka osolte, opepřete a promíchejte s marinádou připravenou z worcesterové omáčky, kečupu, hořčice, citronové šťávy a rozmačkaného česneku. Nechte asi 1 hodinu při pokojové teplotě marinovat.
2. Poté rozložte na rozpálený gril a pečte asi 15 minut za dvojího obrácení.
3. Křidélka můžete také upéct v pekáči v troubě a na posledních
5 minut položit na gril. Během grilování potírejte výpekem z pekáče.
4. Podávejte s grilovací omáčkou, rozpečeným pečivem a mixem ogrilované zeleniny.