Maso vybírejte nejlépe u řezníka nebo farmáře. Budete mít jistotu o kvalitě i čerstvosti. Místo pomerančů zkuste maso péct s broskvemi nebo jablky.
Ingredience: 4 porce
● 4 kuřecí prsa
● 1 lžička garam masaly
● sůl
● pepř
● 1 lžička mleté skořice
● 2 lžíce hladké mouky
● 2 pomeranče
● 2 cibule
Postup:
Pomeranče a cibule nakrájejte na kolečka. Mouku smíchejte se skořicí a garam masalou. Maso osolte, opepřete a obalte v kořeněné mouce. Na pánvi na oleji je pak zprudka opečte ze všech stran. Do olejem vymazaného pekáčku vyskládejte kolečka cibule a pomeranče.
Přidejte opečené maso a vložte do trouby předehřáté na 180 0C. Následně pečte přibližně 40 minut.
Příprava: 60 min
Cena za 1 porci: 90 Kč