Trochu ostřejších burgerů se nemusíte bát, občas taková dobrota nezaškodí.
Ingredience: Masová směs: 500 g mletého hovězího masa, 1 lžička soli, ½ lžičky pálivé papriky, 1 lžíce sójové omáčky, čerstvě umletý pepř, 2 lžičky dijonské hořčice, 2 kapky tabasca
Omáčka: 1 cibule, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce ostrého kečupu, 1 lžička tabasca, 1 lžička chilli omáčky
Ostatní ingredience: slunečnicový olej, 5 listů salátu, 2 rajčata, 5 bulek
Postup: Mleté maso promícháme s ingrediencemi. Rozdělíme si hmotu na 5 dílů. Z každého vytvarujeme placičku a osmažíme ji. Omáčku připravíme prostým promícháním ingrediencí a nasekané cibule. Bulky rozkrojíme, nasucho na pánvi opečeme na straně rozkrojení.
Natřeme je omáčkou. Na spodní část dáme list salátu, maso a kolečka rajčat.