V Indonésii se toto jídlo připravuje ve všech bistrech.
Suroviny:
500 g pšeničných nudlí
100 g krevet
100 g kuřecího masa
120 ml kuřecího vývaru
2 šálky fazolových klíčků
4 lžíce oleje
1 lžíce protlaku
2 lžíce sójové omáčky
sůl, pepř
3 stroužky česneku
2 vejce
1 cibule
limeta
chilli paprička
Postup:
V hluboké pánvi rozpalte olej a přidejte nasekaný česnek a chilli. Přidejte kousky kuřete a krevety. Opékejte 2 minuty. Do pánve vhoďte spařené a okapané nudle. Promíchejte.
Přidejte sójovou omáčku, protlak a dochuťte solí a pepřem. Zalijte vývarem a vařte 3 minuty. Rozklepněte do pánve vejce a přidejte cibuli a klíčky. Ještě 3 minuty povařte. Dozdobte limetou.