Malé, skvěle chutnající bonbonky jsou vždycky vítaným dárkem.
Ingredience: 2 hrnky cukru, 1 lžička soli, 6 lžic másla, 1 hrnek smetany ke šlehání, 4 hrnky bonbonů marshmallows, 4 hrnky úlomků bílé a mléčné čokolády, 1 lžička vanilkového extraktu, nasekaná nebo nastrouhaná hořká čokoláda na zdobení
Postup: Na středním plameni vařte 5 až 6 minut cukr, sůl, máslo a pěnové marshmallows, vše se musí rozpustit. Vlijte smetanu a vařte dalších 5 minut.
Stáhněte z ohně, vmíchejte čokoládové úlomky a vanilku a nechte čokoládu rozpustit. Směs vlijte na plech a důkladně vychlaďte. Hmotu rozkrájejte nebo z ní vykrajujte různé tvary.
Ozdobte je hoblinkami čokolády a uložte do papírových košíčků nebo do dárkového balení.