Suroviny na 4 porce:
● 4 díly králíka
● 4–6 cibulí
Na marinádu:
● 3 žloutky ● 1 lžič. cukru
● 2 lž. polévkového koření
● 2 lž. worcesteru ● 6 lž. oleje
● ½ lžič. mletého pepře
● 1 lžíce soli
Postup:
1. Na dno pekáče si nakrájíme 2–3 cibule na kolečka, na ni položíme díly králíka, nakrájíme zase 2–3 cibule na kolečka a zalijeme marinádou. Přikryjeme alobalem nebo poklicí a necháme 48 hodin naložené v lednici.
2. Poté pečeme pod alobalem asi hodinu, pak odkryjeme a pečeme, až králík zrůžoví. Podáváme s rýží. Kdo má rád, může si šťávu slít a mírně zahustit hladkou moukou. Takto upravené králičí maso můžeme podávat také se šťouchanými bramborami.