Rychlá chuťovka může posloužit jako předkrm, než se na grilu připraví další dobroty. Jejich příprava je snadná a v kombinaci s olivou a další zeleninou chutnají skvěle.
Potřebujete:
✿ 12 ks malých párků
✿ 150 g plátkové anglické slaniny
✿ čerstvý rozmarýn
✿ olivy
1. Pokud je potřeba, sloupněte z párečků obal. Jednotlivé párky zabalte do plátků anglické slaniny a zajistěte ji namočeným párátky, kousky špejlí nebo snítkami rozmarýnu.
2. Připravené párečky vyskládejte na rošt rozpáleného grilu, posypejte je drceným čerstvým rozumarýnem a grilujete ze všech stran asi 10–15 minut, aby měly krásně zlatavou barvu.
3. Ogrilované párky podávejte například s kečupem, kari hořčicí, můžete přidat zeleninovou oblohu, olivy a čerstvé pečivo.