Jsou křupavé, plné chutí a neuvěřitelně lahodné.
Suroviny:
10 malých kukuřičných tortill
250 g mletého masa
2 zralá avokáda
1 velká červená cibule
4 stroužky česneku
5 lžic kečupu
hrst čerstvé petrželky
1 lžíce koření na tacos
2 lžíce strouhanky
1 limeta sůl, pepř
olej
Postup:
Cibuli nakrájejte na proužky. Mleté maso smíchejte se solí, pepřem, kořením na tacos, strouhankou a 2 stroužky prolisovaného česneku. Promíchejte a nechte lehce odležet Mezitím oloupejte avokádo, vyndejte pecku a rozmačkejte ho vidličkou.
Dochuťte ho česnekem, solí, pepřem a lžicí šťávy z limety. Na pánvi rozpalte olej a z mletého masa udělejte menší kuličky. Osmažte je. Tortilly opečte nasucho a naplňte je avokádem, kuličkami, cibulí, přidejte lžíci kečupu a bylinky.
Náš tip
Místo kečupu můžete použít i pikantní sladkokyselou omáčku.