Mezi nejoblíbenější hereččiny pokrmy patřilo mexické kuře, a i když dělala častěji jen křidýlka, tak je stejně označovala jako kuře.
Ingredience:
20 kuřecích křídel, 750 ml vody, 2 lžíce oleje, 2 lžíce sezamových semínek, 3 lžíce kečupu, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce švestkových povidel, ½ lžičky hořčičného semínka, 1 cibule, 1 paprikový lusk, ½ lžičky cukru, 1 lžička Liquid Smoke (tekutý kouř), 1 feferonka (ale nemusí být), sůl, pepř
Postup: Přes noc naložíme očištěná křídla do osolené vody, do které přidáme pár kapek Liquid Smoke (je běžně k dostání). Křídla scedíme a vyskládáme je do vymaštěného pekáčku. Průběžně je potíráme tukem, který vybíráme ze dna nádoby.
Po půl hodině je posypeme sezamovými semínky a pečeme ještě 15 až 20 minut. Připravíme si omáčku z kečupu, rajčatového protlaku, povidel, hořčičného semínka, nadrobno nakrájené cibule a zelené papriky na nudličky, nasekané feferonky, cukru, soli, pepře. Vše rozvaříme a křidélka omáčkou přelijeme.