Celebrita mezi kuchaři je vyhlášená díky své jednoduché, a přesto fantastické kuchyni. Na svědomí má mnoho kuchařských knih, které se ve velkém prodávají po celém světě.
Ingredience: 4 porce
● 115 g hladké mouky
● 3 vejce
● 140 ml mléka
● špetka soli
● 2 lžičky prášku do pečiva
● máslo na smažení
Postup:
Žloutky oddělte od bílků. Ke žloutkům přidejte mouku, prášek do pečiva, špetku soli a mléko. Důkladně všechno prošlehejte. Z bílků ušlehejte tuhý sníh.
Po částech ho zapracujte do žloutkové směsi. Na lívanečníku potřeném máslem smažte lívance z obou stran dozlatova. Můžete podávat s mascarpone, zakysanou smetanou, ovocem a nakonec přelít ještě medem.
Příprava: 45 min
Cena za 1 porci: 20 Kč