Kuřecí steak nemusí být vůbec nudný a vysušený. Zkuste tento postup a přesvědčte se sami.
Ingredience:
4 plátky kuřecích prsou
sušený tymián a česnek
sůl, pepř
rostlinný olej
Na bylinkové máslo:
250 g změklého másla
1 lžíce sušeného tymiánu
pepř, sůl
1 stroužek česneku
Postup:
Nejprve si připravte bylinkové máslo smícháním povoleného másla, tymiánu, soli, pepře a prolisovaného česneku. Dejte ho ztuhnout do lednice.
Kuřecí prsa si osolte, opepřete, přidejte tymián a sušený česnek a lehce je potřete olejem.
Připravené maso zprudka osmahněte na oleji z obou stran.
Kuřecí plátky podávejte s lžicí bylinkového másla, které se na ještě teplém mase krásně rozpustí.
Tohle je presne pro mě! Už dlouho hledám dobrou přípravu kuřecího masa. Díky moc!
Ten článek se mi fakt líbil. Určitě to vyzkouším, třeba se mi to povede stejně dobře jako tobě.
Díky za tip! Kuřecí steak mám vždy suchý, třeba tohle pomůže. Bylinkové máslo zní úžasně.
No to je super nápad, určitě to zkusím. Mám ráda recepty s bylinkami, dík za inspiraci!
Tenhle recept zní fakt skvěle! Už se těším, až ho doma vyzkouším. Snad to zvládnu i já.