Kuřecí maso v parmezánovém těstíčku servírované s houbovo-rajčatovou omáčkou nemá chybu.
Suroviny na 4 porce – 4 kuřecí prsní řízky – 2 lžíce parmezánu – 2 stroužky česneku – 2 lžíce strouhanky – ½ lžičky mleté papriky – 3 lžíce rozpuštěného másla – 150 g žampionů – 4 lžíce rajčatového protlaku – 100 ml bílého vína – 100 ml vývaru – sůl, pepř
Postup
1. Česnek prolisujte a smíchejte s parmezánem, strouhanku, mletou paprikou a máslem. Kuřecí prsa obalte ve směsi a dejte do pekáčku.
2. Osolte, opepřete, podlijte vývarem a vínem. Pečte při 200 ºC asi 15 minut.
3. Přidejte pokrájené žampiony a protlak a pečte doměkka.