Křupavé těstíčko, vláčné kuře a sezamová semínka dělají z tohoto pokrmu skutečnou lahůdku.
Suroviny:
300 g kuřecích prsou
5 lžic kukuřičného škrobu
5 stroužků česneku
3 lžíce sójové omáčky
2 lžíce kečupu
2 lžíce medu
2 lžíce třtinového cukru
2 lžíce jablečného octa
rostlinný olej na smažení
sůl
jarní cibulka
Postup:
Kuřecí maso nakrájejte na větší kousky. Škrob rozmíchejte s trochou vody a lžicí sójové omáčky. Osolené kuře ve škrobu pořádně obalte. V misce smíchejte kečup, med, zbytek sójovky, jablečný ocet, třtinový cukr a prolisované stroužky česneku.
V hlubší pánvi si rozpalte olej a jednotlivé kousky masa osmaže dokřupava. Přidejte omáčku a krátce vše prohřejte. Dozdobte cibulkou.