Suroviny: 4 kuřecí prsa 6 lžiček sójové omáčky 2 lžičky mletého zázvoru 4 lžíce drůbežího vývaru 4 lžíce pomerančové šťávy 2 lžičky medu 4 lžičky chilli koření špetka soli a pepře
Postup:
Ve větší misce smícháme olej, 2 lžičky sojové omáčky a špetku zázvoru. Touto marinádou potřeme kuřecí prsa, promícháme je s nimi a uložíme na 10 minut do ledničky. Ještě lepší ale samozřejmě bude, když maso necháte odležet déle, v ideálním případě přes noc. Získá tak mnohem lepší chuť.
Poté maso přendáme na plech vyložený pečícím papírem a a pečeme pod grilem při nejvyšší teplotě, dokud nebudou krásně zlatavá. V polovině pečení filety otočíme a stále na ně dohlížíme. Mezitím omyjeme broskve, zbavíme je pecky a nakrájíme na měsíčky.
V misce smícháme pomerančovou šťávu, vývar, med, lžičku sojové omáčky, zbytek zázvoru a chilli. Na talíř naaranžujeme grilované maso a vzniklou omáčkou přelijeme broskve pokrájené na měsíčky. Přejeme vám dobrou chuť!.