A ještě jednou kuře. Recept paní Eva Pilarová nazvala kuřecí dobrota a také to opravdová dobrota je. A co ještě potěší? Rozhodně to, že je jen z pár ingrediencí a nedá ani moc práce.
Ingredience: 4 kuřecí prsní nebo stehenní řízky, 3 až 4 lžičky krenexu (křenové pasty), 4 velké plátky šunky nebo měkkého salámu, 4 plátky tvrdého sýra, slunečnicový olej, sůl
Postup: Řízky naklepeme, osolíme, vložíme na olejem pokapaný alobal. Každý řízek připravujeme samostatně. n Každý potřeme krenexem, obložíme plátky šunky, na které dáme další vrstvu krenexu. Navrch položíme plátky sýra. Balíčky alobalu dobře uzavřeme.
Vložíme je na plech, podlijeme trochou horké vody a dáme do trouby. Pečeme asi půl hodiny. Krenexem nešetříme, dodá masu pikantní chuť!