Kuřecí maso s houbami a vínem marsala vás překvapí zajímavou kombinací chutí.
Potřebujete:
✿ 2 kuřecí prsa
✿ 1/4 hrnku hladké mouky
✿ 1/2 lžičky česnekové soli
✿ 1/4 lžičky pepře
✿ 1/2 lžičky oregana
✿ lžíci olivového oleje
✿ lžíci másla
✿ 150 g hub
✿ 1/2 šálku vína marsala
✿ petrželku
1. Smíchejte hladkou mouku, česnekovou sůl, pepř, oregano. Maso, nakrájené na plátky, ve směsi obalte.
2. Na pánvi rozehřejte olivový olej a máslo a osmažte maso z jedné strany a poté jej otočte. Přidejte nakrájené houby a osmažte dohněda. Houby promíchávejte, aby se rovnoměrně opekly.
3. Směs přelijte vínem. Pánev přikryjte, snižte teplotu a vařte dokud kuře nezrůžoví. Podávejte na nudlích ozdobené nejlépe čerstvou petrželkou.