Hamburgerové jednohubky můžete vylepšit i plátkem sýra, okurkou, kečupem… čímkoli podle chuti.
Příprava: 25 min
Náročnost: x
Cena: 135 Kč
Potřebujete:
10 burgerových mini bulek
600 g mletého krůtího masa
8 lžic majonézy
3 lžíce hrubozrnné hořčice
hrst listů baby špenátu nebo salátu
1 rajče
1 cibuli
olej na opečení
sůl, pepř
1. Maso rozdělte na 10 stejně velkých dílů a vytvarujte z nich malé placičky. Navrchu je osolte a opepřete. Maso opečte v rozpáleném oleji na pánvi z každé strany asi 5 minut a dejte stranou.
2 Majonézu smíchejte s hořčicí, rajče a cibuli nakrájejte na tenké plátky. Bulky rozkrojte na poloviny a potřete je majonézou smíchanou s hořčicí.
3 Na spodní díly pečiva dejte pár lístků špenátu nebo salátu a plátky rajčete. Pak vložte opečené maso, na něj kolečko cibule a přiklopte horním dílem. Můžete zajistit dřevěným nebo umělohmotným ozdobným párátkem.