Zapečené nadívané kedlubny můžete servírovat k obědu i k večeři.
Příprava: 55 minut
Náročnost: ***
Cena za porci: 37 Kč
Suroviny na 4 porce:
– 8 kedluben
– 300 g mletého masa
– 1 cibule
– 1 vejce
– 2 stroužky česneku
– 1 lžíce hladké mouky
– 1 lžička sladké papriky
– 4 lžíce strouhaného čedaru
– sůl, pepř
Postup:
1. Kedlubny oloupejte a uvařte v osolené vodě doměkka. Poté je vydlabejte.
2. Maso smíchejte s nasekanou cibulí, vejcem, moukou a prolisovaným česnekem. Ochuťte solí, pepřem, mletou paprikou. Směsí naplňte kedlubny a dejte je do vymazaného pekáčku.
3. Posypte sýrem a zapékejte 25 minut při 200 ºC.