Můžete je podávat spolu s domácí vanilkovou zmrzlinou. Broskve chutnají i v kombinaci s jiným ovocem. Vyzkoušejte je třeba s ananasem.
Ingredience: 4 porce
8 velkých, pevných broskví
4 lžíce medu
1 lžička mleté skořice
2 lžíce másla
tvaroh na strouhání
Postup:
Broskve překrojte a vyjměte z nich pecky. Med smíchejte s rozpuštěným máslem a skořicí. Broskve důkladně potřete připravenou směsí. Pak je vyskládejte na grilovací tácek a grilujte tak, aby byly opečené ze všech stran.
Bude to trvat přibližně 15 minut. Hotové broskve podávejte s nadrobeným tvarohem. Můžete vše ještě zakápnout medem a v horkém dni potěší i kopeček zmrzliny.
Doba přípravy: 40 min
Cena za 1 porci: 25 Kč