Roládu, plněnou špenátem, fetou a sušenými rajčaty, servírujte třeba s bramborovou kaší.
Příprava: 70 minut
Náročnost: ***
Cena za porci: 35 Kč
Suroviny na 4 porce
– 3 kuřecí prsa
– sůl, pepř
– dijonská hořčice
– 300 g listového špenátu
– 1 lžíce másla
– 5 stroužků česneku
– 100 g fety
– 200 g mozzarelly
– hrst sušených rajčat
– olivový olej
Postup:
1. Prsa naklepejte, osolte a opepřete. Poskládejte je vedle sebe na potravinovou fólii, aby tvořila plát a potřete je hořčicí.
2. Špenát spařte a vyždímejte. Na másle orestujte plátky česneku, až zavoní, vmíchejte špenát. Osolte a opepřete. Odstavte a vmíchejte nakrájenou fetu a mozzarellu a sušená rajčata.
3. Směs naneste na maso, srolujte a svažte. Potřete olejem a pečte při 180 ºC asi 45 minut.