Nanuky ocení hlavně děti, ale můžete je mít připravené v mrazáku na celé léto.
Ingredience:
● 500 g jahod
● 200 g cukru
● 250 ml smetany
● 250 ml mléka
● šťáva z 1 citronu
Postup:
Jahody nejdříve rozmixujte s cukrem a citronovou šťávou. Pak přidejte smetanu a mléko. Směs nalijte do formiček na nanuky, které koupíte v domácích potřebách, vložte špejli a nechte pořádně zmrznout v mrazáku.
Aby se nanuky dobře vyndávaly z formičky, lehce je polijte teplou vodou, odlepí se od stěn.
Příprava: 35 min
Cena: 135 Kč
Teda, ja bych to taky rada zkusila, jen mam trochu obavy jestrli to zvladnu. Ale vyndavani těch nanuku zvlastni trik, dobry napad.
Velmi inspirativní recept, určitě vyzkouším. Jahodové nanuky jsou klasika, která nikdy nezklame. Báječný způsob, jak využít sezónní ovoce.
Já jsem vždycky kupovala nanuky pro deti, ale tady to vypadá docela jednoduše. Jestli to zkusim, uvidím.
Pokusím se tohle vyzkoušet příští víkend, vypadá to skvěle a fotky z toho určitě budou úžasný! Jahody miluju.