Indická kuchyně je neskutečně chutná, zároveň ale také lehká. Přesvědčte se o tom sami.
Suroviny:
200 g sýru panýr
300 g čerstvých špenátových listů
1 mletá chilli paprička
1 lžíce mletého zázvoru
1 lžička soli
1 lžička mleté kurkumy
1 lžička cukru krystal
3 lžičky hladké mouky
100 ml smetany na vaření
5 lžic oleje
Postup:
Na pánvi si rozehřejte olej a umístěte do ní chilli papričku, zázvor, kurkumu, sůl a cukr. Promíchejte a přidejte špenát.
Směs přiveďte k varu. Panýr na 10 minut namočte do vody, pak ho přidejte do pokrmu.
Před podáváním zahustěte omáčku smetanou a moukou. Servírujte s indickou plackou čapátí, kterou seženete v indickém obchůdku či na internetu.