Ostrá polévka podle Petry Černocké je vyhlášená a někteří dokonce spekulují, že možná právě tento pokrm stojí za skvělou vizáží oblíbené zpěvačky.
Ingredience: 1 kuře, 1 mrkev, 1 petržel, 1/3 celeru, 2 lžičky kari, 100 g mandlí, nové koření, celý pepř, bobkový list, chilli paprička, ale nemusí být, 1 smetana ke šlehání, sůl
Postup: Kuře zbavíme kůže, naporcujeme a spolu se zeleninou, novým kořením, celým pepřem a bobkovým listem vaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme kari. Vývar scedíme, kuře obereme a polovinu kuřecího masa vrátíme do vývaru.
Přidáme spařené a oloupané nasekané mandle, dochutíme a nakonec zjemníme smetanou a jen krátce povaříme. A až nyní můžeme, ale nemusíme, přidat nakrájenou chilli papričku.