Fazole, cibule, avokádo a kukuřičné chipsy si nemusíte dávat jen ráno po probuzení. „Huevos rančero“ je pokrm na oslavy jako stvořený.
Suroviny:
1 balení nachos (kukuřičné trojúhelníčky)
5 plátků čedaru
1 plechovka červených fazolí
3 vejce
1 bílá cibule
pár plátků jalapeňos papriček
hrst čerstvého koriandru
1 limeta
sůl a pepř
Postup:
V mixéru si rozmixujte fazole. Osolte a opepřete. Do zapékací misky si vyskládejte všechny nachos, přidejte fazolovou hmotu, nakrájené jalapeňos papričky a na kolečka nakrájenou cibuli. Nakonec poklaďte plátky čedaru.
Pečte přibližně deset až patnáct minut. Mezitím si na pánvi připravte na oleji volská oka, kterými dozdobíte zapečené nachos. Nakonec posypejte koriandrem.